Karanlık günleri birlikte aşacağız

Karanlık günleri birlikte aşacağız

TÜRK METAL, BAYRAMDA BİR ARAYA GELDİ

Karanlık günleri birlikte aşacağız

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal, Ramazan Bayramı´nın başta tüm metal işçileri olmak üzere, millette ve tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesini diledi. Sendikadaki bayramlaşma programına sendika yönetimi ve işçiler katıldı.

BERABERLİĞİNİ ASLA BOZAMAYACAK

Sendikada düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Öcal,  ?Ramazan ayı içerisinde ülkemizin birliğini ve beraberliğini tehdit etmeye yönelik gerçekleştirilen hain saldırılar sonucunda kaybettiğimiz canlarımız nedeniyle bayrama millet olarak yasta girdik.  Kutsal Ramazan ayında bile ülkemizin birliğine ve beraberliğine göz diken şer odaklarına inat bir kez daha tekrarlıyoruz, bu hain saldırılar ülkemizin birliğini ve beraberliğini asla bozamayacaktır? dedi.

İNANCIMIZ SONSUZDUR

Öcal, ?Bayramların, millet olarak birbirimizle barış içinde yaşamak için el uzattığımız günler olduğunu hatırlatarak, bu karanlık günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız sonsuzdur.  Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı´nın başta tüm metal işçileri olmak üzere, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesini diliyorum? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü