Karanlığa karşı meşalenin yakıldığı gün gibiyiz

Karanlığa karşı meşalenin yakıldığı gün gibiyiz

ATATÜRK´ÜN DOĞUM GÜNÜM DEDİĞİ GÜN

Karanlığa karşı meşalenin yakıldığı gün gibiyiz

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal 19 Mayıs 1919 bu topraklar üzerinde yaşayan insanların tüm onur ve asaletleriyle, Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde şaha kalkışının başlangıcıdır? dedi. 

ATATÜRK´ÜN DOĞUM GÜNÜM DEDİĞİ GÜN

Önal 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Önal mesajında ?Atatürk´ün ?Benim doğum tarihim 19 Mayıs 1919´dur? dediği, bağımsız ve modern Türkiye´nin temellerinin atıldığı, aydınlıkla buluştuğu gündür Ulusumuzun bağımsızlığını yok etmeye kalkışan güçler için o gün hüsran ve yenilgiyle bitecek sürecin ilk adımı olmuştur? dedi.

TÜM MİLLETLERE UMUT IŞIĞI OLDU

Önal açıklamasının devamında ?19 Mayıs yoksul bir halkın kazandığı zaferlerle tüm mazlum milletlere umut ışığı olduğu günün adıdır. O gün Samsun´da parlayan Kurtuluş Savaşı kıvılcımı, Amasya´da ?milletin azim ve kararı? hâline gelmiş, Erzurum´da ?Vatan Bir bütündür, bölünemez.? ülküsüyle birleşmiş, Sivas´ta her türlü manda ve himayeyi reddederek, Ankara´da Milletin Meclisini kurmuştur.? Şeklinde ifadelere yer verdi. O gün parlayan kıvılcım Kurtuluş Savaşımızda Atatürk´ün önderliğinde ve boyun eğmek nedir bilmeyen ulusumuzun elinde bir meşaleye dönüşmüştür.

İLK YAKILAN MEŞALE GİBİYİZ

?Bugün de Cumhuriyet´e ve onun aydınlığına inanan her insan o gün tutuşturulan meşale kadar diridir. Ve binyıllar geçse de yine diri kalacaktır. Bunu hiç bir şey değiştiremez. ?Bütün ümidim gençliktedir? diyen Ulu Önderin izinde yürüyen gençlerimiz en büyük gücümüz ve güvencemizdir. Atatürk´ün adını silmek isteyen tüm karanlık zihniyetlere karşı gençliğimiz ve ulusumuz kararlı bir şekilde ayakta olacaktır.?

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız