Karanfilli kutlama

Karanfilli kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin günleri kutlanarak karanfil takdim edildi.

13 OKUL ZİYARET EDİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Gençlik Merkezi Müdürü Kahraman Polat, Gençlik Liderleri Serkan Atılgan ve Yasemin Şahiner, 13 okulu ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutladılar.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada Öğretmenlerimize Gençlik Merkezinin faaliyetleri olan Seyyah Uluçınarın İzinde Projesinden, Deniz ve Doğa Kamplarından, ücretsiz sinema etkinliklerinden, ücretsiz açılan matematik, İngilizce, halkoyunları, gitar ve bağlama kurslarından bahsederek, öğrencilerin Gençlik Merkezine yönlendirmelerini istedi.

TEMEL ŞART

Ünlü konuşmasının devamında ?Bir milletin ileri ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak öğretmenlerin vermiş olduğu eğitimle mümkün olabilir. Eğitim sorunlarını çözen milletler; kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanında da kalkınmış ve ilerlemiştir. Eğitime gereken önem ve ilgiyi göstermeyen milletler, başka ulusların kölesi olmaya mahkumdurlar. Kalkınmanın temel şartı eğitim ve öğretimdir.?

SAYGIYLA HATIRLAMAK

?Öğretmen; insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden, yön veren ve yaşam hazırlayan kimsedir. Öğretmenler Gününün amacı öğretmenin toplumdaki yeri ve rolünün önemini belirleyerek, öğretmenlerimizi olması gerekli yüce onura oturtmaktır. Öğretmenlerin kendi aralarında bağı kuvvetlendirmek, öğrencileri ile aralarındaki sevgi, saygı ve dayanışmayı güçlendirmektir. Şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle anmak, emekli olan öğretmenleri saygıyla hatırlamak ve yeni atanmış öğretmenlere mesleklerinin kutsal bilincine varmalarını sağlamaktır.?

BOYNUMUZUN BORCU

?İşte, Öğretmenler Günü, bu fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.  Öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu günü fırsat bilmeli ve bu duygularla, onların ellerini öpmeliyiz. Okulu bitirip hayata atıldığımız zaman, bizi bu günlere hazırlayan öğretmenlerimizi hatırlamak, ziyaret etmek boynumuzun borcudur? dedi.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım