Karamolloğlu, Kırıkkale’ye geldi

Karamolloğlu, Kırıkkale’ye geldi

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve parti yönetimi, Tokat’ta düzenlenecek olan program öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu ve genel sekreter Mesut Doğan’ı ağırladı.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve parti yönetimi, Tokat’ta düzenlenecek olan program öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu ve genel sekreter Mesut Doğan’ı ağırladı.

KIRIKKALE HAKKINDA DEĞERLENDİRME

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır ve Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çakır, Tokat’ta düzenlenecek olan program öncesi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu ve genel sekreter Mesut Doğan’ı ağırladı. Toplantıda ülke genelindeki güncel konular ile Kırıkkale hakkında değerlendirme yapıldı. Kırıkkale heyetine teşekkür eden Karamolloğlu, “Ülkemizin çözüm bekleyen büyük problemleri ve insanımızın derman aradığı birçok derdi bulunmaktadır” dedi.

GERÇEK ENFLASYON %40-%50'LERDEDİR

Karamolloğlu, “Bir partinin, bir kesimin, bir grubun tek başına alacağı kararlarlabu problemlerin çözüme kavuşması ise mümkün değildir. İktidar kendi hatalarını görmekte genelde aciz kalır. İnsan kendi hatasını başına bir felaket gelmeden görmez. Zaten başına bir felaket geldiğinde o problemi görmenin bir ehemmiyeti kalmaz. Aksine, "ben yaptım oldu" anlayışı sorunlarımızı her geçen gün daha da derinleştirmektedir. Ekonominin geldiği durum ortadadır, işte resmi enflasyon rakamları daha geçen gün açıklandı; 19.58! Kaldı ki bu TÜİK'in enflasyonu, insanımızın çarşı-pazarda hissettiği gerçek enflasyon %40-%50'lerdedir.”

PROBLEMLER VİCDANLARI YARALIYOR

“Hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, işsizlik, döviz kurları, faizler; ekonomi yönetimi gelip duvara toslamış ve bu durum insanımıza büyük maliyetler üretmektedir. Yine aynı şekilde adalet alanında yaşanan problemler vicdanları yaralamaktadır. İşte daha bu hafta kanser hastası Ayşe Özdoğan Hanımefendi'nin tutuklanması bunun son örneğidir maalesef. Hastayken mağdur durumdayken bu durumu göz önüne almadan cezalandırmanın da insafla bağdaşmadığını düşünüyorum” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı