KARAKUŞ DURMAK BİLMİYOR

KARAKUŞ DURMAK BİLMİYOR

Gündüz köy ve mahalle ziyaretleriyle seçimlere hazırlanan MHP Adayı Dr. İdris Karakuş akşamları da ev toplantılarında fikir ve görüşlerini açıklayarak oy istiyor.

PROJELERDE İMZALARIMIZ VAR

Yenimahalle?de yapılan bir ev toplantısında konuşan Karakuş ?Kırıkkale?de MHP dönemleri hizmetin halktan esirgenmediği en huzurlu dönemlerdir. Kırıkkale?nin alt yapısı MHP döneminde yapılmıştır, imar uygulamaları MHP döneminde yapılmıştır. Parklar, bahçeler, ekmek fabrikası, Toptancılar sitesi, ardiyeciler sitesi, mermerciler sitesi, galericiler sitesi, Pekdoğan kültür parkı ve sayılamayacak kadar eserlerin altında MHP imzası vardır? dedi.

 

BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM

Karakuş, ?Maalesef bu günkü AKP zihniyeti MHP den teslim aldıklarını koruyamamıştır. Hepsi içler acısı durumda. Vatandaşın yaralanamayacağı hale getirilen bu yatırımları korumuş ve halka hizmet açısından değerlendirmiş olsa onu bile başarı sayacağım. Ama maalesef Kırıkkale bu emmi dayı, eş dost ahbap ilişkileriyle perişan edilmiştir? dedi. 12 Haziranın çok önemli olduğunu vurgulayan İdris karakuş, ?Bu fırsatı iyi değerlendirelim. Hizmetten habersiz, kadir kıymet bilmeyen, kibir ve enaniyetleriyle kendini kaf dağında gören mantığı tepeleme vakti gelmiştir. Hepimiz bir olup bu dağınık ve başıboş zihniyeti yıkalım? diyerek herkesi göreve çağırdı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız