KARAKEÇİLİ?NİN YOLLARINA KİLİT PARKE DÖŞENİYOR

KARAKEÇİLİ?NİN YOLLARINA KİLİT PARKE DÖŞENİYOR

Karakeçili Belediyesi mahallelerdeki yollara kilit parke döşemesi yapıyor. Karakeçili Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı`ndan aldığı proje yardımı ve belediye bütçesinden yapacağı harcamayla mahalle aralarındaki yollara kilit parke, bordur ve yağmur o

 
20 BİN LİRA YARDIM ALDIK
Belediye Başkanı Salih Avan, ilçedeki yolların asfaltsız ve çok bozuk olduğunu belirterek, "Bu yolların alt yapı çalışmalarını tamamladık. Uluslararası Karakeçili Kültür Şenliğinin yapıldığı Karakeçili Stadının çevresindeki yol, toz toprak içerisindeydi. Yol yapımı için hazırlanan projeye Kültür ve Turizm Bakanlığı`ndan 20 bin lira yardım aldık. Bu parayla stat çevresindeki yolun yaklaşık bin 600 metrekarelik kısmını kilit parke taşıyla döşüyoruz" dedi.
 
BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILANACAK
Yine asfaltı bulunmayan Yavuz Sultan Selim Mahallesi İbiş Türkdoğan Caddesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi`ne yaklaşık 7 bin 520 metrekarelik kilit parke, 3 bin 200 metre bordur taşı ve bin 600 metre yağmur oluğu döşemesine başlandığını anlatan Avan, bu yolların 124 bin 688 liraya ihale edildiğini, bu harcamanın da belediye bütçesinden karşılanacağını söyledi. Avan, imkanlar ölçüsünde ilçedeki bütün yollara kilit parke taşı döşemeyi hedeflediklerini dile getirdi.
 
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ