Karakeçilide iftar birlikteliği

Karakeçilide iftar birlikteliği

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Karakeçili'de iftar yemeği düzenledi. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını Ramazan ayında bu tür birlikteliklerin artarak devam ettiğini belirten Özçelik, ilçelerinin gelişmesi için çalışacaklarını bildird

KARAKEÇİLİ TARİHİNDE BİR İLK

Her gün Vatandaşlar tarafından verilen iftar yemeğini bu kez Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’in tarafından verildi. Karakeçili Meydanında kurulan ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar yemeğine, Vatandaşların ilgisi oldukça yüksek idi. İftar yemeğine Kırıkkale il Müftüsü Bekir Gerek, Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri Eyüp Aydın ile Mehmet Özkan ve vatandaşlar katıldı.

 

BUGÜN BİZİM BİRLİK BERABERLİK GÜNÜMÜZ

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, “Bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Karakeçili olarak bir ilki daha sizlerle yaşıyoruz. Seçim geride kaldı, Biz bize oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimizin yanındayız. Bugün burada kırgınlıkların unutulduğu ve kardeşliğin ön plana çıktığı bir yemekte bulunuyoruz. Bizim akrabalarımız tarafından verilen bu yemeğe katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Allah izin verirse bu gibi birlik ve beraberliğimize önem katan yemeklerimize sizlerinde desteği ile devam edeceğiz. Cenabı hak tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

 

BÜYÜK MUTLULUK

Belediye Başkanı Hüseyin Özcelik’in konuşmasının ardından Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı “Birlik ve beraberliğe her zamankin den daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde sizlerle birlikte oruçlarımızı açmak bizim için büyük bir mutluluktur,cenabı hak işallah tuttuğumuz oruçları kabul eyler” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ