Karakeçili´de futbol coşkusu

Karakeçili´de futbol coşkusu

FİNAL MAÇI 19 MAYIS´TA

Karakeçili´de futbol coşkusu

Kırıkkale Karakeçili ilçesinde Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı müsabakalarda, futbol takımları birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor.

FİNAL MAÇI 19 MAYIS´TA

İlçedeki kamu kurumları, okul müdürlükleri, muhtarlıklar, özel sektör kuruluşları ve esnafların katılımıyla kurulan 8 takımın mücadele edeceği turnuvada, maçlar Karakeçili Münir Karaloğlu Şehir Stadında yapılacak. Turnuvanın final maçı ise 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Kaymakam Emrah Uzun, temel amaçlarının kamu görevlileri ile halk arasında dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendirmek olduğunu söyledi. Böyle organizasyonlarla gençleri kötü alışkanlıklardan bir nebze olsun uzak tuttuklarını belirten Uzun, "Gençlerimiz böylece, telefon ve bilgisayar bağımlılığından uzaklaşıyor. Bundan sonra da sportif etkinliklerimiz devam edecek. Turnuvada dostluğun hâkim olması dileğiyle katılan tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu. Ardından Kaymakam Uzun, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ