Karakeçili´de beklenen gurur

Karakeçili´de beklenen gurur

İYİ DERECE YAKALADI

Karakeçili´de beklenen gurur

Uluslararası Rotterdam Maratonunda yarışan Esma Aydemir, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarına katılma barajını geçmeyi başardı.

İYİ DERECE YAKALADI

Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ?Türkiye Atletizm Federasyonundan (TAF) yapılan açıklamaya göre Türkiye tarihinde ilk kez olimpiyat oyunlarında 6 kişilik tam kadroyla yarışacağı 2 sporcunun daha kota aldığı bildirildi. Uluslararası Rotterdam Maratonunda ilk kez maratona koşan Aydemir,  2.35.20 ile Türk Atletler arasında elit derecede en iyi dereceyi yakalarken Türkiye Atletizm tarihinde tüm zamanlar listesinde altıncı sıraya yerleşti. İlçemizde böyle bir sporcunun çıkmasından dolayı gurur duyuyoruz.  Başarılarının devamını dileriz.?dedi.

YEŞİLE BÜYÜK ÖNEM

İlçe olarak yeşile büyük önem verdiklerini açıklayan Özçelik, ?İlçemiz Sarının Tepe, Bayram Kalesi ve Kuluğuzun Boğaz mevkilerine belediyemiz de çalışan İŞKUR işçileri tarafından çam fidanı dikimi ve bakım çalışmaları devam etmektedir.  Bu amaçla damlama sulama sistemi döşendi. İlçemize yeşil alan oluşturma amacı güden bu çalışmalarımızın vatandaşlarımızda sahip çıkıyorlar.? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ