Karakeçili yatırımlarıyla anılıyor

Karakeçili yatırımlarıyla anılıyor

KARAKEÇİLİ´NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Karakeçili yatırımlarıyla anılıyor

Kırıkkale´nin en güzide ilçelerinden olan Karakeçili´de, yatırımların ardı arkası kesilmiyor.

32 YENİ MODERN İŞLETME

Herkese hizmet anlayışıyla yola çıkan Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, insan ve parti ayrımı yapmadan yatırımlarına son hızla devam ediyor. Karakeçili halkına şehrin merkezine 32 adet işyeri kuracakları müjdesini veren Başkan Özçelik, ?Toplam maliyeti 1 milyara bulacak. İşyerleri 40 metrekare alanlardan oluşacak. İşyerleri ait ve üst katlı yapılacak. Merkez modern işletmeler oluşacak. Proje ihale aşamasına geldi. Bu işletmeler şehre ayrı bir görünüm oluşturacak. İhale herkese açık olacak.?dedi.

KÜLTÜR TANITILACAK

Şehrin dışında Ankara-Bağla yolu üzerinde 10 dönümlük alana insanların dinlenecekleri alanlar oluşturacaklarını açıklayan Özçelik, ?Bu alanlarda pazar yeri oluşturacağız. Karakeçili halkı burada ürettiği ürünleri direk halka satacak. Ayrıca Karakeçili´nin kültürünü oluşturan kilim ve değişik eşyalar burada satışa çıkacak. İnsanlar, bu Pazar sayesinde Karakeçili ve halkını daha yakından tanıma fırsatı bulacak.  Öte yandan Karakeçili girişinde bulunan çukur alanda sık sık kazalar meydan geliyordu. Şu anada kazaların önünü kesmek için çukur alanı dolduruyoruz. Böylelikle trafik canavarına geçit vermeyeceğiz.?diye konuştu.

UMREYE GÖTÜRECEK

Karakeçili halkını İstanbul ve Konya gezisi düzenlediklerini açıklayan Özçelik,  ?Gezilerde bütün masrafları karşıladık. Vatandaşlarımız boğazı gezme fırsatı buldu. İnşallah önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi 10 kişiyi umreye göndereceğiz. Göndereceğimiz kişiler bütün Karakeçili ve Türkiye için dua edecektir.?

ASBESTLİ SU BORULARI DEĞİŞİYOR

Karakeçili Belediyesi ilçenin içme suyunu sağlayan asbestli su borularını değiştiriyor. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, yıllardır asbestli borudan su kullanan Karakeçili halkını bu sorundan kurtarmak için ilçenin su şebekesi hattını değiştirmeye karar verdiklerini söyledi. Boruların kanserojen madde içerdiğinin bilindiğine değinen Özçelik, "İlçemizde son yıllarda kanser vakalarının yaygınlaşması su şebekesini değiştirmeye mecbur kıldı. İller Bankası tarafından ihalesi yapılan ve 350 günde bitirilmesi planlanın şebeke hattı 55 kilometreden oluşuyor. Halkın sağlığı her şeyden önemli. Boruların değişmesiyle vatandaşlarımız şebekeden akan suyu gönül rahatlığıyla kullanabilecekler, Karakeçili halkına hayırlı olsun. Öte yandan şehrin daha temiz olması için 150 adet çöp konteynırı alındı. Önümüzdeki günlerde 150 adet daha gelecek. " diye konuştu.

TÜRK DÜNYASI TEMA PARKI

Türk dünyası tema parkı projesinin hazır olduğunu açıklayan Özçelik, ?Proje kabul gördüğünde önümüzdeki günlerde çalışmalar başlanacak. Buraya 16 Türk devletinin 2 metrelik miğferleri dikilecek. Miğfer içinde devletleri kuran liderlerin adları ve kurulan devletlerin tarihçesi yazılacak. Ayrıca, kıl çadırlar bulunacak. Orhun abidelerini simgeleyen sütunlar yer alacak.?

ÖLÜYE SAHİP ÇIKTI    

Ölüsüne sahip çıkmayanın, dirisine sahip olamayacağı vurgusu yapan Özçelik, ?İlçede 3 adet mezarlık bulunuyor. Buraların içinde önceden hayvanlar dolaşıyordu. Etrafını duvarlarla çevirdik. Güzel bir görünüme kavuştu. Ayrıca çocukları unutmadık. Çocuklar için okulların içine oyun alanları oluşturdu. Bunun yanında 15 çocuğumuz, okumak için Kırıkkale´ye gidiyor. Onlara ücretsiz servis tahsis ettik. Çocukların geleceği bizim geleceğimiz.?

YER SATIN ALINDI

Belediyenin arkasında bulunan geniş bir alanı satın aldıklarını açıklayan Özçelik, buralarda bulunan evleri yıkacağız. Kültür parkı, düğün salonları ve park alanları oluşacak. Ayrıca tek şeritli olan Ankara caddesini çift şerit yapacağız. Öte yandan binlerce fidanı toprakla buluşturarak, İlçenin kalkınması için çalışıyoruz.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü