Karakeçili Halk Eğitim başarılarıyla anılıyor

Karakeçili Halk Eğitim başarılarıyla anılıyor

KARAKEÇİLİ HALK EĞİTİM YİNE FARK YARATTI

Karakeçili Halk Eğitim başarılarıyla anılıyor

Karakeçili Halk Eğitim Merkezi yeni müdür ve usta öğretici hocalarla başarısını katlamaya başladı.

TEZGÂHLAR YENİLENDİ

Kullanılmamaya başlayan Kilim tezgâhlarını yeniden kurma ve üretime geçme hazırlıkları bu ay sonuna tamamlanacak diyerek şimdiki çalışmalarından örnekler veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Durukan başarı çıtasının yükseldiğini söyledi. Karakeçili de daha işe başlayalı bir sene olmasına rağmen kursiyerler ve personeli sayesinde neler başardıklarını anlatan Haydar Durukan artık kabuklarından çıkmak istediklerini dile getirdi.

MÜDÜR ÇALIŞMALARI ANLATTI

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Durukan, yaptığı çalışmaları ve kursları şöyle anlattı ?Terörle mücadele kapsamındaki doğu ve güneydoğuda görev yapan asker ile polislerimize moral ve destek amaçlı el emeği göz nuru Türk Bayrağı işlemelerini ve duygu yüklü mektuplarımızı 21 ayrı şehir ve ilçedeki emniyet müdürlükleri ile jandarma komutanlıklarına gönderdik. Ulusal basında da yer alan bu çalışmamız hala gündemdeki yerini koruyor. Ayrıca asker ve polislerimizden yine mektup ve fotoğraflarla karşılık almamız bizi fazlası ile duygulandırmıştır.?

DEĞİŞİK EĞİTİMLER VERDİK

?Biz yeni eğitim öğretim sezonunda Hijyen eğitimini başlattık, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında açılan kurslarımız ise gençlere çok yararlı olacak. F Klavye 0n parmak kursumuzla gençlerimiz meslek sahibi olabilecekler. Okuma Yazma kurslarımız ile okuma ve yazma bilmeyen vatandaşlarımız kalmayacak. Ev Dekorasyon kursu ile 40 yama kursumuzdan da çok ümitliyiz. Daha şimdiden usta öğretici hoca hanım Emine Görgülü´nün üstün gayretleri ile yaptığımız Türk Bayrağı işlemeleri, Karakeçili logosuna eklenen kayı işaretli havlular, Kayı Bayrakları çocuk battaniyeleri, küçük hediyelik el işleri, havlulara işlenmiş takım armaları, taş bebekler, kırk yama el işleri ve çantaları gibi yapılan icraatlar çok ses getireceğe benziyor. Yakında Karakeçili merkezinde kuracağımız tanıtım standı ve Kırıkkale Belediyesinin Cumhuriyet meydanındaki Ramazan gecelerindeki satış ve Tanıtım standımızdan çok ümitliyiz.?



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı