Karafilik ailesinin mutlu günü

Karafilik ailesinin mutlu günü

Kırıkkale'nin tanınmış simalarından Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik'in Kızı Eda ile Sevgi Zeki Ayar Çiftinin oğlu Mehmet Gök düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözle

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve Selma Karafilik çiftinin kızı Eda ile Sevgi ve Zeki Ayar çiftinin Oğlu Mehmet Gök Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Karafilik ve Ayar aileleri konuklarını kapıda karşıladı düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karafilik ve Ayar aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik Kızı Eda İle Damat Mehmet’e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Düğün törenine Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ