Karaer Ailesinin En Mutlu Günü

Karaer Ailesinin En Mutlu Günü

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Karaer Ailesinin En Mutlu Günü

MKE Kurumu personeli Alaattin Karaer ve Özel Yaşam Hastanesi Doktorlarından Çiğdem Karaer´in oğlu Çağdaş Karaer ile mühendis İhsan Açan ve Arife Açan´ın kızı Tuğba Nur Açan, hafta sonu yapılan düğün merasimiyle dünya evine girdi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Alaattin-Çiğdem Karaer çiftinin oğlu Avukat Çağdaş ile İhsan-Arife Açan çiftinin kızı Tuğba Nur, Beyaz Saray´da düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Düğün törenine Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen´in yanı sıra, MKE Genel Müdür Yardımcısı M. Sait Demirci, Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, MKE kurum müdürleri, Özel Yaşam Hastanesi doktorları, sağlık, siyaset ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı.

MİLLETVEKİLİ PEKŞEN TEBRİK ETTİ

Düğüne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, yaptığı konuşmada genç çifte mutluluk temennisinde bulundu. Pekşen, ?Bugün burada gördüğüm tablodan dolayı çok mutlu oldum. Sizlerle bugünü paylaşmaktan mutluyum. Eğitimli, çağdaş ve gelecekte ülke için önemli işler yapacak evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum? dedi. Milletvekili Pekşen, konuşmasının ardından genç çifti tebrik etti.

MUTLULUKLARINI UNUTULMAZ KILDILAR

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karaer ve Açan ailelerini yalnız bırakmazken davetliler, ses sanatçısı Gürsan Sanaç´ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi. Damat Çağdaş ile gelin Tuğba, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım