Karadeniz fıkrası gibi!

Karadeniz fıkrası gibi!

TRAFİĞİ TIKAYAN KOCA MİNİBÜSÜ KUCAKLAYARAK KENARA ÇEKTİLER

TRAFİĞİ TIKAYAN KOCA MİNİBÜSÜ KUCAKLAYARAK KENARA ÇEKTİLER

Karadeniz fıkrası gibi!

Zafer Caddesinde sık sık yaşanan trafik kargaşasına dün bir yenisi daha eklendi. Sağ şeride hesapsız bırakılan minibüs trafiği alt üst etti. Belediyenin dev vidanjörü daralan yoldan geçemeyince kornasıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Sürücüsü bulunamayan minibüs çevredeki vatandaşlar tarafından karga tulumba yoldan kenara çekilirken Karadeniz fıkrasını aratmayan görüntüler oluştu. Duran trafik normal akışında devam etti.

HİÇ BİR İLDE BÖYLESİ YOK

Daha önceki haberlerimiz dede eleştiri konusu yaptığımız yolların dar, kaldırımların geniş olduğu hiç bir ilin olmadığı günümüzde Kırıkkale´de geçmiş dönem belediye yönetimi tarafından Zafer Caddesinde yapılan yol ve kaldırım çalışmasının sonuçları sık sık trafik kargaşasının yaşanmasına neden oluyor. Hatta kargaşanın kavgaya dönüştüğüne bile tanık oluyoruz. Aynı durum dünde hem de havanın yağışlı olduğu bir anda yaşandı.

KOCA KAMYON YALDA MAHSUR KALDI

Zafer Caddesinde sık sık tanık olduğumuz trafik kargaşasına dün bir yenisi daha eklendi. Sağ şeride hesapsız bırakılan minibüs trafiği alt üst etti. Belediyenin dev vidanjörü daralan yoldan geçemeyince kornasıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Sürücüsü bulunamayan minibüs belediye işçileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından karga tulumba yoldan kenara çekilirken Karadeniz fıkrasını aratmayan görüntüler oluştu. Duran Trafik normal akışında devam etti. Bu arada çevredeki esnaflar ve vatandaşlar caddenin bu kadar dar olmasına isyan etti.

HABER: Murat KARADAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü