Karaahmetli Tabiat Parkı’nda çevre temizliği

Karaahmetli Tabiat Parkı’nda çevre temizliği

Kırıkkale’nin Hacılar Belediye Başkanlığı’nca faaliyetleri yürütülen Karaahmetli Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yapıldı.

Kırıkkale’nin Hacılar Belediye Başkanlığı’nca faaliyetleri yürütülen Karaahmetli Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yapıldı. Belediye ekipleri tarafından alanda piknik yapan vatandaşlara da uyarı yapılarak, çevre konusunda herkesin dikkatli olması gerektiği belirtildi.

YARINLAR İÇİN DOĞAMIZI KORUMALIYIZ

Tarım ve Orman Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü ile Hacılar Belediyesi arasında yapılan protokol sonucunda 5 yıllığına Karaahmetli Tabiat Parkı'nı kiralayan Hacılar Belediyesi, bölgede çevre temizliği yaptı Belediye ekipleri tarafından alanda piknik yapan vatandaşlara da uyarı yapılarak, çevre konusunda herkesin dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Geçtiğimiz pazar günü, MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk ile birlikte, Karaahmetli Tabiat Parkında ve sahilinde yaptığımız gezilerde çevre temizliğinin çok da iyi olmadığını tespit ettik. Vekilimiz, bu bölgenin temizliğinin belediyemiz tarafından yapılması yönünde talimatlarını iletmişti. Bizde vekilimizin talimatları doğrultusunda ilk temizliğimizi yaptık” dedi.

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR HACILAR İÇİN

“Bundan sonra da Karaahmetli tabiat parkında ve sahilinin temizliği belediyemiz tarafından en güzel şekilde yapılmaya devam edecektir. Hemşerilerimiz Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik anlayışını her alanda görmeye devam edecekler. Bizler bu konuda üzerimize düşen bütün çaba ve gayreti göstermeye devam edeceğiz. Yaptığımız bütün çalışmalar şirin kasabamız Hacılar içindir” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız