Kar mücadelesinde büyük başarı

Kar mücadelesinde büyük başarı

BAŞKAN, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR

Kar mücadelesinde büyük başarı

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Sulakyurt´ta, belediye ekipleri yağıştan kaynaklanan olumsuzluklara süratle müdahale ediyor.

ÇALIŞMALARA EŞLİK EDİYOR

Aralıksız çalışan ekipler, sorun tespit ettikleri lokasyonlara anında müdahale ederek, gerekli çalışmaları en hızlı biçimde yürütüyor. Etkisini arttıran kar yağışıyla birlikte harekete geçen Sulakyurt Belediyesi´ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı İsmail Bildik´in nezaretinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. İlçede etkili olan şiddetli kar yağışı karşısında, ekipler ana arterler başta olmak üzere, Cadde ve sokakta kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Başkan Bildik kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için alarma geçen Sulakyurt Belediyesi çalışanları, çalışmalarını ağırlıklı olarak ana caddeler, toplu taşıma araçlarının geçiş güzergâhları, hastane, aile sağlığı merkezleri, cami çevreleri, çarşı merkezi gibi insan ve araç yoğunluğunun en fazla olduğu yerlerde yaptı. Olumsuz durumların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri alan ekipler, kar yağışı süresince çalışmalara hız kesmeden devam edecek.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü