Kar düştü, tuzlama başladı

Kar düştü, tuzlama başladı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDE KAR MESAİSİ BAŞLADI

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDE KAR MESAİSİ BAŞLADI

Kar düştü, tuzlama başladı

Kırıkkale Üniversitesi Park ve Bahçeler Amirliği, her kar yağdığında olduğu gibi karın başladığı Perşembe gecesinde de hızlı bir şekilde mesaiye başladı.

AZ DA OLSA KAR YAĞDIĞINDA TUZLAMA HEMEN BAŞLAMALI

Az da olsa kar yağdığında tuzlama ya da solüsyonlama çalışmasının ilk anda başlaması gerektiğini vurgulayan Kırıkkale Üniversitesi Park ve Bahçeler Amiri Erdal Poyrazer, ?Aksi halde ne tuzlamanın ne de solüsyonlamanın bir faydası olmaz. Zira hava sıcaklığının eksilerde seyrettiği şu günlerde, zemindeki gizli buzun üzerine düşecek bir su damlası bile yolların cam kadar keskin kayganlıkta olmasına yol açar. Bu yüzden tedbir erken alınmalı? dedi.

TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ

Kampüs alanı bakımından ülkemizin sayılı üniversiteleri arasında bulunan Kırıkkale Üniversitesinin engebeli arazisi de hesaba katıldığında yağmur, kar gibi doğa olaylarına karşı tedbirli olunması gerektiğinin altını çizen Poyrazer, ?Kampüsümüz, Kırıkkale şehir merkezinden çok uzak olmamasına rağmen kimi iklim olaylarında şehir merkezinden farklı durumlarla karşılaşılabiliyor. Bazen Kırıkkale´ye yağmur ya da kar yağmadığı halde üniversitemizde bu tür doğa olaylarıyla karşılaşabiliyoruz. Gerek akademisyenlerimizin gerekse öğrencilerimizin ve idari personelimizin sıkıntı yaşamamaları için bu durumlarda hızlı bir şekilde tedbirimizi alıyoruz? diye konuştu. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü