Kaptılar kaçamadılar

Kaptılar kaçamadılar

Yol kenarlarında mola veren otomobillerden hırsızlık yapıyorlardı. Kırıkkale-Kırşehir Karayolu Hasandede köyü Tüpraş Köprüsü Mevkii'nde bir araç içinden 500 lira çalan zanlı yakalandı.

YOL KENARINDA MOLA VERDİ
Ankara istikametinden Kırıkkale’ye gelen R.E., adlı vatandaş, dinlenmek için Hasandede köyü Tüpraş Köprüsü Mevkii’nde aracını durdurdu. Bu sırada bir kişi, R.E’nin aracının ön camını kırarak, araç içinde bulunan cüzdanı aldı. Olayı fark eden R.E, aracın çamını kıran vatandaşla kavga etmeye başladı. Bu arada şahıs, R.E., yere düşürdü ve başına sert bir cisimle vurarak, olay yerinden kaçtı. Durumu haber akan jandarma timleri, zanlının peşine düştü.

EKİPLER İNCELEME BAŞLATTI
Olay yeri inceleme ve istihbarat personeli yapılan ortak çalışma sonucunda olaya karışan araç ve şahısların eşkallerini tespit etti. Şahsıların, İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında olduğu sonucuna varıldı. Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte olaya karışan T.G., E.A., Ç.Ö ve C.K.,, ile olayda kullanılan 71 ... 09. plakalı otomobil ele geçirildi. Olaya karışan zanlılar göz altına alınarak İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda sorguya alındı. Sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ