KAPLAN"TAM 1000 KİŞİ ROKETSAN PROJESİNDEN YARARLANACAK"

KAPLAN

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a Kırıkkale Roketsan Projesi ile ilgili 2 soru yöneltti.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a ROKETSAN’ın ne zaman faaliyete başlayacağı ve kaç kişi istihdam edileceğine yönelik soru sordu. Kaplan, “Makine Kimya Endüstrisiyle, sürekli ve çok hızlı gelişen Silah Organize sanayisi ile ve son olarak da hem ekonomiye çok ciddi katkısı olan, hem de teknolojik anlamda Türkiye'yi ön plana çıkaracak çalışmaların yapılacağı ROKETSAN’ıyla, adeta bir savunma sanayi merkezi haline gelen Kırıkkale’mize verdiğiniz destek ve önemden dolayı teşekkür ederim.

2024 YILININ İKİNCİ YARISINDA FAALİYETE BAŞLAYACAK

“Muhalefetin baltalama çabası ile 8 ay gecikme ile nihayet temeli atılan, Kırıkkale Roketsan yatırımı ne zaman faaliyete geçecek? Kırıkkale Roketsan’da kaç personel istihdam etmeyi planlıyorsunuz?” şeklinde sorduğu soru, Cumhurbaşkanlığı tarafından cevap buldu. Yılmaz, "Kırıkkale Roketsan Projesi 2024 yılı ikinci yarısında kademeli olarak faaliyete başlayacak.

İstihdam da öncelik Kırıkkale'li gençlerimiz olmak üzere ilk etapta 1000 personel istihdam edilecek ve personel sayısı tesisin faaliyetleri ile orantılı bir şekilde katlanarak artacak” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız