Kaplanhan ve Pektaş Ailelerinin mutlu günü

Kaplanhan ve Pektaş Ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale`nin tanınmış simalarından Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan`ın kızı Fatma Kaplanhan ile Nimet-Haydar Pektaş çiftinin oğlu Fatih MKE Açık Hava Düğün Salonu`nda düzenlenen tören ile dünya evine girdi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Selma-Cengiz Kaplanhan çiftinin biricik kızı Fatma ile Nimet-Haydar Pektaş çiftinin oğlu Fatih MKE Açık Hava Düğün Salonu`nda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Kaplanhan ve Pektaş aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde İlahi dinletileri salondakiler tarafından beğeniyle karşılandı.

TASAVVUFİ MÜZİK MEST ETTİ

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni tasavvufi müzik keyfi ile devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Kaplanhan ve Pektaş ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler orkestranın başarılı ilahi dinletisi eşliğinde keyifli dakikalar geçirdi. Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken çift katılımcıları tek tek masalarında ziyaret ederek teşekkür etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım