Kaplanhan ailesinin mutlu günü

Kaplanhan ailesinin mutlu günü

ÖZYÜREK VE KAPLANHAN AİLELERİNİN MUTLULUĞU...

Kaplanhan ailesinin mutlu günü

Kırıkkale´nin en eski esnaf ve eşraflarından, iş adamı, Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan´ın oğlu Mustafa Kaplanhan, Behiye-Yusuf Özyürek´in kızı Şeyma ile yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdi

ÖZYÜREK VE KAPLANHAN AİLELERİNİN MUTLULUĞU

Kırıkkale´nin en eski esnaf ve esnaflarından iş adamı Kızılay Kırıkkale Şube Başktanı Cengiz Kaplanhan hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadı. Selma-Cengiz Kaplanhan çiftinin oğlu Mustafa ile Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Behiye-Yusuf Özyürek çiftinin kızı Şeyma hafta sonunda Diva Düğün Salonundaki muhteşem düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi.  Düğün boyunca Kaplanhan ve Özyürek ailelerinin neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

AKRABA EŞ VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Genç çiftin düğünü gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Akrabaları, eş dost ve yakınları bu mutlu günlerinde Özyürek ve Kaplanhan ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğün boyunca genç çiftin arkadaşları çalan müzik eşliğinde bol bol oynayıp halay çekti. Çengiz Kaplanhan eşiyle birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Düğün sırasında genç çiftlere kına yakılırken katılımcılar ailelere mutluluk temennisinde bulundu. Oyunların oynandığı halayların çekildiği düğün sonunda aileler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü