Kapımızdan giden bizim misafirimiz

Kapımızdan giden bizim misafirimiz

KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ DR. MUSTAFA BOYABATLI, YİH´TE YAPILAN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI ANLATTI

KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİ DR. MUSTAFA BOYABATLI, YİH´TE YAPILAN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Kapımızdan giden bizim misafirimiz

Yüksek İhtisas Hastanesinin cehresi değişti. Araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark girişlerindeki bariyerle birlikte, çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı. Hastane bahçesi modern bir görünüme kavuşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Yapılan fiziki düzenleme ile birlikte bahçede Poliklinikler girişinde, yeni tahta kamelya ve yeşil oturma bankları kuruldu. Hastaneye canlılık kazandıran bahçenin gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde çok güzel bir alan haline getirilmesi vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

SOSYAL SORUMLULUĞUN GEREĞİ

Sosyal sorumluluklarda toplumsal faydanın esas olduğunun altını çizen Genel Sekreter Hastane Yöneticisi V. Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, ?Bizler, anlayışımız gereği hastalarımızın ve yakınlarının her türlü talebini yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız hastalarımıza ve hasta yakınlarına ve bunun yanı sıra hasta ziyaretçilerine daha iyi hizmet etmek. Bahçemizde bulunan tüm alanlarımızda yaptığımız düzenleme ile vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü hastane bahçeleri insanların fiziksel ve ruhsal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır? dedi.

BİZİM AMACIMIZ EN İYİ HİZMET

Boyabatlı, ?Bizim için önemli olan karşınızdaki insana insan olduğunu hissettirmek. Yüksek İhtisas Hastanesi olarak kapımızdan giren herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Misafirlerimizin hak ve menfaatleri bizim olmazsa olmaz koşulumuzdur. Kırıkkale halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek nitelikte, kaliteli bir sağlık tesisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İmkânlarımız dâhilinde hem çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu nedenle böylesine güzel bir projeyi kurumumuza kazandırdığımız için mutluyuz. Projemizin vatandaşlarımıza ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!