Kapımız her zaman açık

Kapımız her zaman açık

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Bayraktaroğlu, Şehitler Derneğine ve Gaziler Derneğine her zaman desteklerinin devam edeceğini belirterek, ?Şimdi görev sırası bizde. Bu kapı her zaman size aç

GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK
Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Şehitler Derneğine ve Gaziler Derneğine her zaman desteklerinin devam edeceğini belirterek, ?Şimdi görev sırası bizde. Biz sizleri çok seviyoruz ve sizin sayenizde buralardayız. İnşallah hep beraber daha güzel çalışmalarımız olacak. Bu kapı her zaman size açık? diye konuştu.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkan Mümtaz Torunlu ise, ?Şehitlere sizlerin sahip çıkması gerek. Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin ve bağımsızlığımızın ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz, her zaman gönlümüzde yaşayacak. Bizlere miras olarak bıraktıkları Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza kadar yaşayacaktır. Şehitler başta olmak üzere, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun? dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ