Kapımız gençlere açık olacak

Kapımız gençlere açık olacak

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve 30 Mart'ı gençlerin belirleyeceğini söyledi. Yılmaz, Gençler ile arası kopuk bir belediyenin yönetimde başarılı olması mümkün olmaz, bizim kapımız her zam

KIRIKKALE’DE HER ŞEY SORUN

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz , ‘Gençlerle Buluşma’ toplantısı düzenledi. Kızılkanat Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterirken, ‘Başkan Mahir’ sloganları atıldı. Belediye’nin gençler için hiçbir şey yapmadığını belirten Yılmaz, gençlerin Yenişehir’e giderek orada vakitlerini geçirdiğini söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve 30 Mart’tı gençlerin belirleyeceğini belirten Yılmaz, Kırıkkale’de belediyecilik anlayışının diğer illere göre geride olduğunu ve insanların yaşam alanları genişletecek hiçbir projenin yapılmadığını bildirdi.

 

İNANCIMIZ TAM

Kırıkkale’de her şeyin sorunlu bir şekilde devam ettiğini belirten Yılmaz, trafik, otopark, ulaşım, çöp, yol gibi problemlerin bir an önce aşılması gerektiğini belirterek, “Bir dönem daha geçerse, bu şehirde yaşanmaz” dedi.  Her gelen Belediye Başkanı’nın günü kurtardığını ancak ileriyi düşünmediğini belirten Yılmaz, önümüzde ki günlerde ileriyi düşünecek projelerinin de açıklanacağını ifade etti. Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu ve bugün bunu daha iyi anladığını açıkladı.

 

SORUNLAR BİTMİYOR

Şehirde trafik, otopark, toplu taşıma, çöp, yol sorunlarının konuşulmaması gerektiğini belirten Yılmaz, bunu konuşmanın bile kendisini bir Kırıkkaleli vatandaş olarak utandırdığını açıkladı. Kırıkkale’nin bunlara layık olmadığını belirten Yılmaz, halkın isteklerini ve taleplerini değerlendiren belediyecilik anlayışının kendi dönemlerinde olacaklarını söyledi. İktidar partisinin belediye işçilerinin maaşlarını veremediğini belirten Yılmaz, belediyeye geldikleri zaman bu tür sıkıntıların olmayacağını ifade etti.

 

KAMUOYU ARAŞTIRMALARINDA BİRİNCİYİZ

Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.

Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

 

PLANSIZ KIRIKKALE

Şehrin plansız bir şekilde yapılaştırıldığını, yatırımların çoğunun Kırıkkale dışına gittiğini belirten Yılmaz, yatırımın hep Yahşihan Bölgesi’ne yapıldığını söyledi. Hastanenin, üniversitenin ve yeni yapılanmanın Yahşihan’da olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların ulaşım yönünden ilçeye gitmekte sıkıntılar çektiğini iddia etti.Yahşihan’ın iyi bir şekilde geliştiğini ve kentin Paris’i olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin de aynı şekilde olması için 30 Mart’ta sandıkta Saadet Partisi’ni seçin uyarısında bulundu.

 

BELEDİYE’NİN MASRAFLARI

Adayların birbirlerine karşı iyi niyetli olduğunu ve olumsuz bir söylemin içine girmediğini belirten Yılmaz, adayların kendisini olumsuz bir ortama çekmediği sürece, kendisinin de diğer adaylarla ilgili açıklama yapmayacağını bildirdi. Kırıkkale Belediyesi’nin doğrusundan çok yanlışı olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların içemediği suya aylık 600 Bin TL masraf yapıldığını açıkladı.

 

 

 

HAKLARINI SORACAĞIM

İşçilerin, ailelerinin, tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını koruyacaklarını belirten Yılmaz, konuşmasını devamında, “Arkasında iktidar olduğu halde işçi maaşlarını vermeyen bir belediye var. Ben Mahir Yılmaz olarak yapacaklarımı söylerim. Belediye’ye geldiğim zaman işçilerin maaşını gününde ödeyeceğim. Belediye şirket gibi yönetiliyor. Belediyeyi kurumlaştıracağım ve şirket gibi yönetilmesine izin vermeyeceğim. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını vereceğim ve bu konuda arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağım” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız