Kapımız vatandaşa sonuna kadar açık

Kapımız vatandaşa sonuna kadar açık

VATANDAŞ BULUŞMASI HER AY TEKRARLANIYOR

Kapımız vatandaşa sonuna kadar açık

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, vatandaşların sorun, istek ve taleplerinin dinlenerek bu konuda çalışmalar yapıldığını söyledi. Valilik olarak vatandaşların yaşam kalitesini ve refahını artırmak için çalışmalar yapıldığını kaydeden Haktankaçmaz, kapılarının her zaman vatandaşa açık olduğunu söyledi.

VATANDAŞ BULUŞMASI HER AY TEKRARLANIYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp değerlendirmek üzere dördüncüsü gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Valilik Konferans Salonunda yapılan halk Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Adnan Kayık, daire müdürleri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Haktankaçmaz, vatandaşların sorun, istek ve taleplerinin dinlenerek bu konuda çalışmalar yapıldığını söyledi. Valilik olarak vatandaşların yaşam kalitesini ve refahını artırmak için çalışmalar yapıldığını kaydeden Haktankaçmaz, kapılarının her zaman vatandaşa açık olduğunu bildirdi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARI DİNLENEREK NOT ALINDI

Vali Haktankaçmaz toplantıda yaptığı konuşmada ?Dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz bugünkü toplantıda da, sizlerin dileklerini, isteklerini dinleyeceğiz. Her kurum kendisiyle ilgili konuları not alarak, sorunun çözümü noktasında çalışma gerçekleştirecektir. Bundan sonra söz sizin. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum? dedi. Daha sonra, toplantıya katılan muhtarlar ve vatandaşlar talep, öneri, şikâyet ve temennilerini dile getirdi. Daire müdürleri tarafından da gerekli notlar alınarak, açıklamalar yapıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü