Kapımız sizlere her zaman açık

Kapımız sizlere her zaman açık

SAĞDUYULU DAVRANMALIYIZ

Kapımız sizlere her zaman açık

Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetimi Vali Ali Kolat´ı makamında ziyaret etti. Emeklilerin bir şehrin olmazsa olmazları arasında yer aldığını belirten Kolat, ?Biz valilik olarak her zaman yanınızdayız. Kapımız sizlere her zaman açıktır? dedi.

SAĞDUYULU DAVRANMALIYIZ

Vali Ali Kolat, geçtiğimiz gün kongrelerini yaparak başkanlık görevine seçilen Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aytekin ve yeni yönetimini makamında kabul etti. Başkan Aytekin´e görevinde başarılar dileyen Kolat, her zaman kapılarının emeklilere açık olduğunu söyledi.

TEMELLER SAĞLAM ATILDI

Emeklilerin bir şehrin olmazsa olmazları arasında yer aldığını dile getiren Kolat, ?Biz genciyle, yaşlısıyla her yönüyle bu şehirde yaşayan insanlarımıza hizmet etmek için varız. Sizler geçmişte bu şehir için büyük emek ve gayret gösteren insanlarsınız.? ifadesinde bulundu.

TOKİ EMEKLİLERİ EV SAHİBİ YAPIYOR

Toplu Konut İdaresi tarafından bazı illerde emeklilerin ev sahibi olmasına yönelik başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aytekin ise; bu projeyi son derece olumlu bulduklarını söyledi. Arsanın belirlenmesi durumunda çalışmaların başlayacağını söyleyen Aytekin, ?Üyelerimiz ve emeklilerimize bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmek için hazırız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü