Kapımız 7/24 açık olacak

Kapımız 7/24 açık olacak

HÜSEYİN KÂHYA MAHALLESİ MUHTAR ADAYI KARABACAK İDDİALI KONUŞTU

HÜSEYİN KÂHYA MAHALLESİ MUHTAR ADAYI KARABACAK İDDİALI KONUŞTU

Kapımız 7/24 açık olacak

5 Haziran´da yapılacak olan Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarlık Seçiminde aday olacağını açıklayan Arif Karabacak, mahalle sakinlerinin 7 gün 24 saat hizmetinde olacağını söyledi. Mahalleyi Kırıkkale´nin kurucusunun ismine yakışır bir hale getirmek için elinden geleni yapacağını bildirdi

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

Eski Muhtar aynı Mahallede ikamet etmediği gerekçesiyle Valilik Tarafından görevden alınmasıyla boşalan Hüseyin Kâhya Mahallesinde 5 Haziran´da muhtarlık seçimi yapılacak. Seçimde doğup büyüdüğü Mahalleye Muhtar adaylığını açıklayan Arif Karabacak Kırıkkale´nin en kalabalık ve en merkezi mahallesi olan Hüseyin Kâhya Mahallesinin sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Karabacak öncelikle muhtarlık kapısının tüm mahalleliye sonuna kadar açık olacağını bildirdi.

BÜROKRATİK ENGELLERİ KALDIRACAĞIM

Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtar Adayı Arif Karabacak vatandaşların öncelikle bürokratik engeller nedeniyle işlerinin istenilen sürede tamamlanmadığını bu yüzden zaman israfının olduğunu belirterek vatandaşların muhtarlıkla olan işlerinin en kısa sürede en iyi şekilde halledilmesi için teknolojinin tüm imkânlarını kullanacağını söyledi. Mahallenin yol, su park ve diğer sosyal alanları konusunda iddialı olduğunu belirten Karabacak artık günümüzde bu tür hizmetlerin sorun olmaması gerektiğini söyledi. Mahalleliyi ve mahalleyi iyi tanıdığını kaydeden Karabacak ?Allah´ın izniyle seçilirsem önce mahallenin acil çözülmesi gereken sorunlarını ve yapacağımız çalışmaları liste halinde muhtarlığa asacağım ve mahalle sakinlerinin görüşünü alacağım, ondan sonra işe koyulacağım? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü