Kapım herkese açık olacak

Kapım herkese açık olacak

MİLLETVEKİLİ KOLTUĞUNA OTURDU

Kapım herkese açık olacak

CHP Milletvekili Ahmet Önal TBMM´ye giderek Milletvekili kaydını yaptırdı. Milletvekili rozetini öğretmen eşi Özge Önal ile oğlu Aras birlikte taktı. Önal Kırıkkale´de olduğu gibi Ankara´da da kapısının herkese açık olacağını söyledi.

KALABALIK BİR GRUPLA GİTTİ

24 Haziran seçiminde Milletvekili seçilen Avukat Ahmet Önal, Milletvekili mazbatasını aldıktan sonra dün de Milletvekili kaydını yaptırdı. Beraberinde eşi Özge Önal, oğlu Aras, yakınları ve kalabalık bir grupla Ankara´ya giden Önal Türkiye Büyük Millet Meclisi Şeref Salonunda konuklarını ağırladı. Burada Milletvekili kaydını yaptıran Önal´ın Milletvekili rozetini öğretmen eşi Özge Önal oğlu Aras ile birlikte taktı.

MİLLETVEKİLİ KOLTUĞUNA OTURDU

Tebrikleri kabul eden Önal, şeref salonundaki basın mensuplarına baklava ikram etti. Önal yaptığı kısa açıklamada Kırıkkale´den hiçbir şekilde kopmayacağını belirterek kapısının herkese açık olacağını söyledi. Meclisteki Milletvekili odalarını beraberindeki partililerle gezen Ahmet Önal girdiği bir odada Milletvekili koltuğuna oturarak Milletvekilliğinde ilk gününü geçirmiş oldu. Partililerin ve Meclis çalışanlarının tebriklerini kabul eden Önal Kırıkkale´ye dönerek burada teşekkür ziyaretlerine devam etti. Önal parti il binasında tebrikleri kabul ediyor, fırsat buldukça da ziyaretlerini sürdürüyor.

Fota-Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu