Kapım herkese açık olacak

Kapım herkese açık olacak

HERKESE KAPIM AÇIK

Kapım herkese açık olacak

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin´de toplu yemek programı düzenledi. Kapısının herkese açık olduğunu belirten Öztürk, oda numarasını vererek ?Kapım herkese açık olacak? dedi.

EN KALABALIK TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen yemeğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Yemeğe Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, çevre belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Baba ocağında düzenlediğin yemeğin teşekkür amaçlı olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bir kasım seçimlerini sağ salim bitirdik. Bu bir demokratik yarıştı. Vatandaşlarımızın teveccühüyle yüzde 63 mertebelerinde 3 milletvekili çıkartarak, AK Parti birinci parti oldu. Sizler sorumluluğunuzu yaptınız. Bugünden sonra sorumluluk bizde.?dedi.

HERKESE KAPIM AÇIK

Kendilerine oy versin ya da vermesin, tüm Kırıkkale´nin emrinde olduğunu ifade eden Milletvekili Öztürk, ?Hiç kime bizim için öteki değil. CHP´ye oy veren kardeşlerimizde benim kardeşim. MHP´ye oy veren kardeşlerimizde benim için önemlidir. Kim hangi partiye oy verdiyse o da benim için önemlidir.?diye ifade etti.

SEÇİM GERİDE KALDI

Bir Kasım seçimlerinin geride kaldığını belirten Öztürk,  ?Biz bugünden itibaren diğer milletvekili kardeşlerimizle beraber, Kırıkkale milletvekiliyiz. AK Parti milletvekili olmaktan gurur duyuyorum ama biz bu 1 Kasım seçimlerinden sonra Kırıkkale milletvekiliyiz. Kırıkkale´nin her ferdi bizim için önemlidir. Kadınlarımıza da teşekkür ediyorum. Sizlerin çalışması sayesinde elini sıkmadığımız vatandaşlarımız kalmadı.?şeklinde konuştu.

SİYASET BİTTİ

Bizim için siyaset bitti diyen Öztürk, ?Bundan sonra Kırıkkale´nin her köyüne, beldesine, ilçesine hizmet etmek için çalışacağız. Rabbim utandırmasın ve mahcup etmesin. Yemeğimize gelerek bizleri onurlandırdınız. Bizlere sizler için çalışacağız. Diğer milletvekilimiz Ramazan Can ve Mehmet Demir, Mecliste kura çekiminde oldukları için gelemediler.  Bizler Allah´ın rızasını kazanmak için çalışmaya başlayacağız. ?diye konuştu.

MECLİS ODASI 4 BİN 83

Meclis odası numarasının 4 bin 83 olduğunu ve herkese kapısının açık olduğunu vurgulayan Öztürk, ?Önceki gün bir toplantı yaptık. Kırıkkale´de ne yaparız diye görüşmelerimiz oldu. Bütün ilçelerimiz bizim için aynıdır. Sizlerin duaları sonunda güzel hizmetler yapacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.?dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız