Kapanışa özel turnuva

Kapanışa özel turnuva

29 Haziran 29 Ağustos tarihleri arasında yapılan Yaz Spor Okullarının kapanış etkinlikleri münasebetiyle Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.

16 SPORCU KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2020 Olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek ve gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu yıl yüzme hariç bütün branşlarda ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okullarına masa tenisi branşına 125 sporcu katıldı. 28 Ağustos 2013 tarihinde Başpınar Stadyumunda bulunan Masa Tenisi Antrenman Salonunda yapılan Yaz Spor Okullarına Veda Masa Tenisi Turnuvasına 16 sporcu katıldı.

BAŞARI KAZANDIK

Ödül Töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; Masa tenisi branşında yıl boyunca birçok turnuva yapıldığını belirten Ünlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 4 ay önce başlayan Masa Tenisi Antrenörü Cuma Erol’un katkıları neticesinde ilimizde bu spor branşının daha da yaygınlaşacağını belirtti. Miniklerimize, sporu bir yaşam felsefesi haline getirmelerini ve sporda başarının sürekli çalışmayla geleceğinin altını çizen Ünlü başarılı gençleri örnek gösterdi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Ünlü Bulgaristan’da yapılan 22. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Masa Tenisi Branşında  9. olan Yurdagül Yamanel’i örnek gösterdi.Ünlü konuşmasının devamında 29 Ağustos 2013 Perşembe günü kapanışı yapılacak olan Yaz Spor Okullarına tüm halkımızı davet ederek Yaz Spor Okullarında desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a teşekkür etti. Dereceye giren sporcularımıza ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ile Stat Amiri Halil Sağlam verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ