Kapalı kapılar ardında görüşme istemiyoruz

Kapalı kapılar ardında görüşme istemiyoruz

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, İmralı sürecinin sanıldığından daha da yavaş ilerlediğini bununda şehit ailelerini derinden üzdüğünü söyledi. Torunlu, görüşmelerin kapalı kapılar ardında değil de kamuoyuna açık bir şekilde olması

HERKESİN DUYARLI OLMASI GEREKİR

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, İmralı süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Hükümetin kapalı kapılar ardında süreç görüşmelerini yapmasının vatandaşları derinden üzdüğünü belirten Torunlu, konuşmasını şöyle sürdürdü, ?İmralı sürecinin  herkesin duyarlı olup beraberce karşı koyulması gerekir. Birlik ve beraberlik içinde uygulamaya geçmesi lazım, devlet olarak açık oturumlar halende kamuoyuna acık bir şekilde görüşmelerin yapılmasını istiyoruz. Kapalı kapılar ardında görüşmeler ve buluşmalar olmasını istemiyoruz. Görüşmeler bitsin engellensin artık. Devletimizi sahiplenelim analarımızın yürekleri yaralanmasın artık. İlimizde 166 şehit ailesi var ve her geçen gün artmaya devam ediyor.? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Türk milletinin sorunu birlik ve beraberlik içerisinde çözmesi gerektiğini belirten Torunlu, abdullah öcalanın, cezasını sonuna kadar çekmesi gerektiğini ve idam yasasının meclisten geçmesi gerektiğini söyledi. Kürt vatandaşlar ile sorunlarının olmadığını belirten Torunlu, pkk?nın yaptığı operasyonların şehit ailelerini derinden üzdüğünü bildirdi. Torunlu açıklamasının devamında, ? ?Herkese her şehit ailesine kapımız açık kimseyi dışlamıyoruz herkese eşit davranıyoruz. Türk milleti birlik ve beraberlik içinde yaşarsa tam bir demokratik devlet oluruz. Kan duracaksa eğer;  kimse uzatmadan bu sürece son bulsun. Bu terör davası bitsin artık 30.000 kişinin katili cezasını sonuna kadar çeksin.? diye konuştu.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ