Kantinler kontrolümüzde

Kantinler kontrolümüzde

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş yaptığı yazılı açıklamada kantin denetimlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek çiftlikten çatala güvenilir gıda anlayışını yaygınlaştıracaklarını söyledi.

BİZİM SORUMLULUĞUMUZDA

Okul kantinlerinde açıkta satılar ürünlere ve son kullanma tarihlerine özellikle dikkat edilmesi gerektiğini belirten Kırbaş yaptığı yazılı açılamada güvenilir gıda anlayışının kendilerinin de temel politikaları olduğunu söyledi. Kırbaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Çiftlikten Çatala Gıda Güvenilirliği yaklaşımı ile tüketicinin korunması ve tüketiciye güvenilir gıda arzı Bakanlığımız temel politikasıdır. Bu kapsamda, öğrencilerimize güvenilir gıda sunulması ve korunması da Bakanlığımız sorumluluğundadır”

 

HEYET OLARAK İNCELİYORUZ

“Bu nedenle; 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde ilimiz sınırları dahilinde eğitim veren okullar ile yaz okullarında ve kamplarda bulunan kantin ve yemekhaneler Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şubesi Müdürlüğünce ilgili mevzuata uygunluğunun kontrolünü yapmak amacıyla denetimler yapılmaktadır. Bu Kapsamda 2014-2015 eğitim- öğretim döneminde kantin denetimlerimiz aralıksız sürmekte olup, bu denetimlere tüm sorumlu heyetimiz katılmaktadır”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ