Kandil simidi geleneği devam ediyor

Kandil simidi geleneği devam ediyor

Üç Aylar ve Regaip Kandili için kandil simidi dağıtıldı

KANDİL İÇİN JEST YAPILDI

Bahşılı Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla ilçe genelinde cami önlerinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı. İlçenin tamamında, 5 caminin önüne stant kuran Bahşılı Belediyesi personeli, öğle namazının ardından toplam 400 kutu kandil simidi ikramında bulundu. Ekipler, vatandaşların kandilini kutlarken mübarek üç ayların tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi. Vatandaşlar kandil simidi dolayısıyla belediye personeli ve Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN’DAN KANDİL TEBRİĞİ

Bahşılı Belediyesi Başkanı Recep Zafer Tekin, “Bahşılı Belediyesi olarak Regaip Kandili vesilesiyle hazırlamış bulunduğumuz 400 kutu kandil simidini vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İlçedeki camilerde bu hizmetimiz devam ediyor. Bahşılı Belediyesi olarak da tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini kutluyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Dağıtım noktalarından birisi de Hüseyin Onbaşı Camii oldu. Cami önünde kandil simidini alan vatandaşlar, “Öncelikle başkanımıza sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz. Tüm İslam alemine kandilin mübarek olması dileklerimizi de iletiyoruz. Buradan Belediyemize teşekkür ediyoruz. Her kandil araç geliyor burada insanlara kandil simidi dağıtıyor. En azından kandil simidi geleneğini devam ettiriyor. Bu da güzel bir uygulama” diye konuştular. Vatandaşlar, öncelikle sağlık ve sıhhat dileklerini ilettiler ve “Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun. Allah’tan ne dilersek onu verir bize inşallah. Her kandilde de kandil simidi dağıtıyorlar. Allah kabul eylesin” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız