KANDİL BATAKLIĞI KURUTULSUN, SİVRİSİNEKLER ÖLSÜN

KANDİL BATAKLIĞI KURUTULSUN, SİVRİSİNEKLER ÖLSÜN

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, ?Son gelen şehit haberleri ile kalbimiz söküldü. Kandil bataklığı kurutulsun, sivrisinekler ölsün? dedi. Torunlu, yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK`nın artık bitirilmesi gerektiğini ve h

ŞEHİT AİLELERİMİZİN KALBİ SÖKÜLDÜ
Şehit acısının üstüne 7 şehidin daha eklendiğini belirten Torunlu, devletin, imkanlarını kullanarak yapılan bu hain saldırılara dur demesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: ?Son gelen şehit haberleri ile yine şehit ailelerimizin kalbi söküldü. Devletimiz artık caydırıcı gücünü göstermelidir. Gücünü gösteren devletler terör örgütlerini her zaman bitirmiştir. Bu konuda hükümetin ve askerin elini taşın altına sokmasını bekliyoruz. Ramazan Bayramı, Ramazan ayı dinlenmemelidir. PKK artık büyük bir sorun haline gelmiştir ve bir an önce yok edilmelidir? dedi.
 
KÜRT SORUNU YOK, PKK SORUNU VAR
Türkiye?de Kürt sorunu olmadığını, PKK sorunu olduğunu belirten Torunlu, ?Kürt kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Tek devlet, tek millet anlayışını herkesin benimsemesi gerekmektedir. Yıllardır Kürt kardeşlerimizle aynı savaşlarda beraber olduk, bundan sonra da iyi bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Dünyanın en güzel ülkesi olan Türkiye?de artık huzur ve refahın üst seviyelere çıkmasını ve terörün bitmesini istiyoruz. Analarımızın gözleri yaşlı kalmasın, evlatlarımız yetim kalmasın. Şehit ailelerin sesine kulak verin? diye konuştu.
 
HER ŞEHİT HABERİNDE KALPLERİMİZ YANIYOR
Her şehit haberinde kalplerinin yandığını belirten Torunlu, ?Analarımızın gözü yaşlı kalmasın. Artık biz şehit haberleri duymak istemiyoruz. Şehitlerimizin haberlerini duydukça içimiz yanıyor. Artık bu lanet terörü bitirmek için yapılacak olan adımların atılmasını istiyoruz. Hükümet ve muhalefetin terör konusunda birleşmelerini ve bu konuda yapıcı adımlar atmasını istiyoruz. Meclisten terör ile ilgili çıkacak bir haberi merakla bekliyoruz. Ordumuzun profesyonel olan `Bordo Bereli` timinin sınır birliklerinde konumlandırmalarının iyi bir çözüm olacağına inanıyoruz. Dünya`nın en güçlü askeri timi olan `Bordo Berelilerin` terörü bir günde yok edeceğine inancımız sonsuz? dedi.
 
TERÖRE ARTIK DUR DENSİN
Hükümetin alacağı karar ile Kandil dağına operasyon yapılması gerektiğinin altını çizen Torunlu, ?Artık biz sabır dedik ve son noktamıza geldik. Sabrımız taşmak üzere ve PKK denilen bu pislikleri, bu çapulcuları bir an önce yok etmek zorundayız. Şehit aileleri olarak içimiz yanıyor. Milletimizin bağımsızlığı için gerekirse bin şehit veririz, ancak terör bitmiyor. Ölmemek için öldürmek gerekiyor. Artık ne yapıp, ne edip bu lanetlere gereken dersin verilmesini istiyoruz. Kandil bataklığı kurusun, sivrisinekler ölsün. Bu teröre artık dur densin? diye konuştu.
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama