Kandemirler 13´ncü yılını kutluyor

Kandemirler 13´ncü yılını kutluyor

MANİFATURADAN MARKETE

Kandemirler 13´ncü yılını kutluyor

Kırıkkale´nin gıda sektöründe öne gelen markalarından Kandemirler AVM, 13´ncü yılını kutluyor. 25 Ekime kadar devam eden kutlamalarda, ürünlerde büyük indirimler yaşanacak.

MANİFATURADAN MARKETE

Kandemirler Kırıkkale´de yerli bir perakende mağazası olarak, organize ve modern anlayışla, üretici ve tüketicilere kaliteli hizmet vermek için 1997 yılında Ali Kandemir ailesi tarafından kuruldu. Kandemirler Ticaret hayatına 1968 yılında manifatura tekstil üzerine başladı. 1997 yılından itibaren zaman içinde gelişime açık yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefler ile çalışarak Kandemirler Gıda Perakende üzerine Marketleşmeye başladı.

11 MARKET

Kırıkkale´nin Gıda sektöründe marka kimliği ile Bölgesinin Perakende satış planlamasında, tüketici taleplerini olgunlaştırmak ve adına bilirkişi rolünü 15 yıldır üstlenmiş modern bir perakende markası haline gelmiştir. Kırıkkale´de perakendenin gelişmesi kayıtlı ve kurallı çalışması için Kandemirler hep öncü oldu. Aynı zamanda kurucusu Ali Kandemir Kırıkkale perakendeciliğinin güçlü ve etkin bir şekilde yapılanması çalışmalarında bulundu. Böylece sektörde toplam kalitenin gelişmesinde de katkı sağladı. Kandemirler bugün 1 merkez 10 Şubesi ile toplam 11 Market mağazaları ve 1 Lojistik depo ile müşterilerine hizmet vermektedir.

SOSYAL SORUMLULUK

Kandemirler kurulduğu ilk gününden itibaren örnek Sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmektedir. Eğitime ve öğrencilere verilen destekler, çevre duyarlılığı, sağlıklı yaşam gelişmesi için yapılan katkıları ile de örnek teşkil etmektedir. Kandemirler hizmet verdiği bölgelerde tespit edilen toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda, kurguladığı sosyal sorumlulukların bilincinde çalışmaktadır. Müşteri memnuniyetine odaklanan Kandemirler belirlediği sosyal sorumluluk çalışmaları ile beraber perakende sektöründe yenilikçilik, verimlilik, liderlik, duyarlılık ve güvenirlilik ilkelerine son derece önem vermektedir.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım