Kanayan yaraya neşter

Kanayan yaraya neşter

Kırıkkale?nin yıllardır kanayan yarası olarak sık sık gündeme getirilen merkezdeki içkili meyhane ve birahanelerin şehir dışına taşınması yeniden gündeme geldi. Daha öncede sık, sık gündeme getirilen ancak bu zamana kadar köklü bir çözüm bulunamayan sorun

ŞEHRİN DIŞINA TAŞIYACAĞIZ

Belediye Başkanı Veli Korkmaz?ın il merkezinde bulunan birahane ve içkili eğlence mekânlarının kent dışında arpalık çukuru mevkisine taşınması için başlatılan çalışmaların yoğun biçimde sürdürüldüğünü söylediği kaydedildi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, açıklamasında çarşı esnafı ile halkın birahane ve içkili mekânların merkezde ticaret yapıyor olmasından rahatsız olduklarını, bu konuda sık şikâyet aldıklarını belirtti. Özellikle ?Melek girmez? sokağı olarak bilinen bölgede yoğunlaşan bu yerlerin tamamının aynı bölgede toplanmasının amaçlandığı bildirildi.

MUHATAPLARLA ANLAŞMA YAPILACAK

Başkan Korkmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Geçen yıl ve önceki yıllarda da içkili mekân ve birahanelerle ilgili halkımız sürekli rahatsızlıklarını dile getiriyordu. Bunların kapatılmasını ya da şehrin dışına taşınmasını istiyordu. Biz de bu konuda yaptığımız çalışmalar neticesinde birahanelerin hayvan pazarı mevkiinde belirleyeceğimiz alana taşınması için çalışma başlatacağız. İşyeri sahipleri ile yapacağımız anlaşma ile bu mekânların buraya taşınmasını sağlayacağız. Böylece uzun yıllar şikâyet konusu olan bu durumu halledeceğiz? dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü