Kan veren birey sağlıklı demektir

Kan veren birey sağlıklı demektir

REKOR SEVİYEYE ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

Kan veren birey sağlıklı demektir

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, insan hayatını kurtarmak için kan bağışı yapan vatandaşların büyük bir görev sorumluluğu bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Her yıl düzenli kan vermenin insan sağlığı için önemli olduğunu belirten Haktankaçmaz, sağlıklı her bireyi kan vermeye davet etti.

REKOR SEVİYEYE ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi ve Kızılay Kırıkkale Şubesi birlikte kan bağışı kampanyası başlattı. Vali Haktankaçmaz, Yüksek İhtisas Hastanesi kamu çalışanları ile Kızılay´ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek için kamu çalışanlarının Kızılay´ın çağrısına kulak verdiğini, İlk defa kan verecek olanlarla birlikte rekor bir kan verme oranına ulaşılacağını ve hastane personelinin bu konuda duyarlı olduğunu belirtti.

İNSAN HAYATINI KURTARMAK

Haktankaçmaz, insan hayatını kurtarmak için kan bağışı yapan vatandaşların büyük bir görev sorumluluğu bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Her yıl düzenli kan vermenin insan sağlığı için önemli olduğunu belirten Haktankaçmaz, sağlıklı her bireyi kan vermeye davet etti. Haktankaçmaz konuşmasının devamında, ?Kızılay bizim yüz akımızdır. Kızılay her konuda insani değerler için başarılı hizmetler sunuyor. Bu kurumsal başarı birçok hizmetle destekleniyor. Bunların en önemlilerinden birisi kan bağışıdır? dedi.

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Bundan sonra periyodik olarak tüm kurumların kan bağışında bulunması yönünde destekleneceğini belirterek ilk kan bağışında bulunan Vali Haktankaçmaz, daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesinin Poliklinik ve diğer bölümlerini gezerek tedavi için bekleyen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı ise açıklamasında, ?Yöneticilerimizin yoğun ilgi ve duyarlılık gösterdiği bağış kampanyasında, Etkin geçen kampanyanın, insanlarımıza candan yapılan bir bağış olduğuna inanıyoruz. Katkı sunan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz? dedi.

KAN VER HAYAT KURTAR

Kan bağışı kampanyasına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Alb. İsa Çakmak, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, KHB Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Yüksek ihtisas Hastanesi Yöneticisi Başhekim Uzm.Dr. Tekin Akça. Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Genel Sekreterlik ve hastane yöneticileri ile sağlık ve şirket çalışanları katıldı.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!