Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz

Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz

KIRLANGIÇ´TAN GAZETEMİZE KUTLAMA ZİYARETİ

Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz

Türkiye Fahri Müfettişler İl Temsilcisi (TFTM) ve Karayolu Trafik Yol Güvenliği İl Temcilisi (KTYG) Oktay Kırlangıç,  Gazetemize gelerek kuruluşumuzun 11´nic yılını kutladı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ile sohbet eden Kırlangıç,  bundan sonrada nice yıllar temennisinde bulundu. 

KÖPRÜ KURUYORSUNUZ

Kırlangıç, ?İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir.? Siz değerli basın mensupları ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörlersiniz.?dedi.   

BÜYÜK DİLEĞİM

Kırlangıç, ?Günümüzde ülkelerin gelişmişliği ve toplumların kalkınması ile basın özgürlüğü arasında paralellik olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır.  Basın; habercilik yaparken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması oldukça önem arz etmektedir. Pusula Gazetesi,  kamuoyu oluşturmada, ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.?diye konuştu.

BAŞARILAR DİLERİM

Kırlangıç, ?Bu çerçevede gazetenizin 11 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Pusula Gazetesi toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Bu vesileyle gazetemizin 11´nci kuruluş yıldönümünü kutlar; ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim.?dedi.

HALKIN YANINDA

Yıl dönümünü kutlayan Türkiye Fahri Müfettişler İl Temsilcisi (TFTM) ve Karayolu Trafik Yol Güvenliği İl Temcilisi (KTYG) Oktay Kırlangıç´a teşekkür eden. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, 11 yıl içinde her zaman halkın yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ