Kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar

Kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar

Kırıkkale'de kamuoyunda BBPnin seçimlerde Saadet Partisini ve adayını destekleyeceği yönünde asılsız haberlerin çıktığını belirten BBP adayı Ceyhan Doğan, bu söylentilerin hem üzücü olduğunu hem de Kırıkkale insanının yüreğini yaraladığını ve yapılan sö

KİMSEYE DESTEK VERMEYECEĞİZ

Ziyaret ve gezilerine devam eden BBP  adayı Ceyhan Doğan, “Ana felsefemiz olan birlikte yönetim anlayışı ile yönetimin nasıl olduğunu, Kırıkkale` yi nasıl daha yaşanabilir bir kent haline getireceğimizi tüm Türkiye`ye gösterme zamanı. Biz buna hazırız. Sevgili hemşehrilerim emin olmalısınız ki; seçimlerden sonra eğer bana Kırıkkale Belediye Başkanlığı makamını layık görürseniz Kırıkkale daha şeffaf, daha dürüst, daha doğru ve istenildiği her an hesap verebilecek bir anlayışla yönetilecektir. İnsanlara yaklaşımımız Yunus`un sevgisiyle, problemlere yaklaşımımız kadifeye sarılmış çelik yumruk gibi, bize katkı sunmak isteyenlere bakışımız kardeşçe olacaktır.”dedi.

 

SORUMLULUK BİLİNCİNDEYİZ

Doğan, “Sosyal sorumluluklarının bilincinde, sağduyulu, çağdaşlığa, aydınlığa, ülküsüne, memleketine ve Cumhuriyet ve Demokrasi İlkelerine bağlı bir Belediye Başkanı`na yani Ceyhan Doğan kardeşinize evet derseniz. Allah`ın izniyle bu görevi alnımızın akıyla yerine getireceğiz. . Sözlerimiz, projelerimiz vaatlerimiz buza yazılmış yazı olmayacaktır. Ben ve ekibim sizlere mahçup olmayacağız. Hükümetimizin Belediye çalışmaları dışındaki verdiği sözlerin takipçisi olacak ve yeni projelerimizle destek olacağız. Kırıkkale ortak paydamızdır diyen ve yatırım yapmak isteyenleri destekleyecek ve onlarla barış içinde olacağız.”diye konuştu.

 

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Doğan, sözlerini şu şekilde tamamladı: “BBP partime destek veren, oylarını veren ve vermeyecek olan tüm halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum . Kazandığım taktirde tüm kırıkkale`nin Belediye Başkanı olacağımı bir kez daha hatırlatıyor, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya söz veriyorum. Vicdan ile irtibat çok önemli?" "Adrese yönelmektir aslolan". Adres ise akıldır!... "İşi ehline verin doğru olanı bulun size o anlatsın".Allah irfanımızı arttırsın,selam olsun..Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız