Kamu projeleri desteklenmeli

Kamu projeleri desteklenmeli

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kamu projeleri desteklenmeli

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kamu projelerinin desteklenmesi gerektiğini belirterek, İl Genel Meclis üyelerinin bu konuda önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Kırıkkale geneli ve köylerde önemli projeler olduğunu belirten Haktankaçmaz, KÖYDES kaynağının tamamının köyler için ayrıldığını kaydetti.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, , İl Genel Meclis Üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumuna ait havuz başında verilen iftar yemeğine Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri ile Özel İdare Şube Müdürleri katıldı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kent genelinde ki kamu projelerinin desteklenmesi gerektiğini belirterek, İl Genel Meclis üyelerinin bu konuda önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Kırıkkale geneli ve köylerde önemli projeler olduğunu belirten Haktankaçmaz, KÖYDES kaynağının tamamının köyler için ayrıldığını kaydetti.

RAMAZAN HUZUR GETİRSİN

Ramazan´ın getirdiği rahmet ve bereketi, ülke olarak hep beraber yaşandığını söyleyen Haktankaçmaz, bütün İslam Âleminin de huzur ve güven içerisinde olmasını temenni etti. Haktankaçmaz konuşmasının devamında, ?İl genel olarak yapılan hizmetler devam ediyor. İftar vesilesi ile bizleri de bir araya getirdiler. Burada güzel dostlarımızı ve arkadaşlarımızı bir arada görüyoruz. Bu vesile ile bizleri bir araya getirdikleri için ve bu güzel iftar programını düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum Ramazan ayının hepinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum? dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

İftar yemeğinin ardından Vali Haktankaçmaz, meclis üyeleriyle sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Haktankaçmaz, katılımlarından dolayı Meclis Başkanı Murat Çaykara ve meclis üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü