Kamu kurumları masada birlik mesajı verdiler

Kamu kurumları masada birlik mesajı verdiler

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kamu kurumları masada birlik mesajı verdiler

Masa Tenisi İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası 12 takım ve 48 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Son derece çekişmeli geçen müsabakalar aynı zamanda renkli görüntülere sahne oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

20 Mart 2016 tarihinde 17 Ağustos Spor Salonunda oynanan müsabakalar renkli görüntülere ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Pirinç Fabrikası birinci olurken, Asist Çağrı Merkezi ikinci, Lin-Un LTD. ŞTİ. üçüncü, Ars Polimer dördüncü oldu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN BİR SİMGESİ OLDU

Ödül töreninde konuşan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Kamu kurumları arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür turnuvaları düzenliyoruz. Turnuvalara da kurumlarımız tarafından ciddi bir katılım gerçekleşiyor. Bu Turnuvanın gerçekleşmesinde Emeği geçen İl Müdürlüğümüz Personeline, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Hakemleri olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Derece elde eden takımlarımız Antalya da yapılacak olan Kamu Kurum ve Kuruluşları Arası Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Dereceye giren takımımıza başarılar diliyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ