Kampus alanı yemyeşil

Kampus alanı yemyeşil

Üniversitede bu yıl ilk defa kayıt yaptırarak eğitim öğretime başlayan öğrenciler, geniş yeşil alana sahip ve rengarenk güller dikilmiş olan kampüs alanında olmanın ayrı bir memnuniyetini yaşıyorlar.

150 BİN METRE KARE ÇİM

Prof. Dr. Yıldız, “KÜ kampüsü içindeki 150 bin metrekare çim alanına 495 bin fidan ve 27 bin gül dikimi gerçekleştirdik. Özellikle öğrencilerin kampüs içinde gezinti yaparken ve sınıflarında eğitim görürken bahçedeki rengarenk güllerle donatılmış alanların doğa güzelliğinden de ayrıca istifade etmektedirler. Kampüsteki alanlara dikilmiş olan çam, ladin, akasya ve diğer daha birçok fidan çeşitlerinin bakımları düzenli olarak mevsim şartlarına uygun olarak yapılarak doğanın yeşilliği mümkün mertebe korunmaktadır.”

YEŞİL ALANLAR

“Kampüsteki açık yeşil alanlarının oluşturulması, düzenlenmesi, yapılan düzenlemelerde kullanılan çiçekler, güller ve ağaç türlerinin dikimi ve korunması, açık yeşil alanların periyodik bakımı, iç mekan çiçek düzenlemeleriyle Üniversistemizin nezih ve güzel ortamında bulunan kampüsümüzün huzurlu, doğa ile iç içe bitki ve ağaçlar yönünden zengin, rengarenk çiçekleri ile her mevsimi yaşatan bir mekan olarak gelişimini sağlamaya çalışmaktayız” dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok