Kampanyaya destek yağıyor

Kampanyaya destek yağıyor

İlimizde yayın yapan, aralarında gazetemizin de bulunduğu 9 gazetenin ortaklaşa başlattığı Çocuklar Annesiz Kalmasın' Mobil Mamografi Aracı Kampanyasına destek artarak devam ediyor. Kampanyaya 5 iş adamı daha katıldı.

TOPLANAN PARA 70 BİN TL’Yİ BULDU

Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, Manşet, İl, Pusula, Sözcü ve Tercüman Gazetelerinin Kırıkkale’de başlatmış olduğu gezici Mamografi aracı kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Şu ana kadar 70 bin TL’ye yakın bağışta bulunulan kampanyaya 5 işadamından daha destek geldi. Kampanyanın yerinde olduğunu söyleyen Mega Mühendislik işletmecisi Kazım Parlak kampanyaya 7 bin 500 TL bağışta bulunarak destek verdi.

KIRIKKALE’DE İLK VE ÖRNEK  

Kampanyaya İşadamları Ekrem Özaydın, Regaip Kurtoğlu, Canpolat Pehlivanlı ve Ahmet Varlı da biner TL destekte bulundu. Yerel basını toplum yararına bir kampanyayı başlattıkları için tebrik eden işadamları “Örnek olacak bir kampanya başlattınız. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Bu tür çalışmaların devamını diliyor kampanya içerisinde yer alan gazetelerimizi tebrik ediyoruz” ifadesini kullandılar.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!