Kampanyaya büyük destek

Kampanyaya büyük destek

Kırıkkale'de bulunan 9 yerel gazete sahibinin başlatmış olduğu ‘meme kanserinin erken teşhisine yönelik mobil mamografi aracına destek Yahşihan Kaymakamlığı, işadamları Bekir Şahin, Ekrem Gök ve Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Altundağ'dan geldi.

MAMOGRAFİ GEZİCİ ARAÇ ALIM KAMPANYASI SES GETİRDİ: İLK GÜN 22 BİN TL

Kampanyaya büyük destek

Kırıkkale’de bulunan 9 yerel gazete sahibinin başlatmış olduğu ‘meme kanserinin erken teşhisine yönelik mobil mamografi aracına destek Yahşihan Kaymakamlığı, işadamları Bekir Şahin, Ekrem Gök ve Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Altundağ’dan geldi.

22 BİN TL DESTEK

Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İl, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman gazetelerinin başlattığı kampanyaya Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, işadamları Bekir Şahin, Ekrem Gök ve Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Altundağ destek verdi. Kampanyaya ilk günden 22 bin TL verilirken önümüzdeki günlerde bu kampanyaya desteğin giderek artacağı, Kırıkkaleli işadamı, esnaf ve hayırseverlerimizin büyük ilgi gösterileceği belirtiliyor.

ÇOCUKLAR ANNESİZ KALMASIN

“Çocuklar Annesiz Kalmasın” Kampanyası Vali Ali Kolat Başkanlığında gerekli resmi prosedürün tamamlanmasının ardından yardımlar gelmeye başladı. Meme kanserinin erken teşhisine yönelik mobil mamografi aracın hizmete girmesi halinde araç Kırıkkale’nin ilçe, kasaba ve köylerinde devamlı gezerek bayanlara yönelik ücretsiz taramalar yapılacak.

TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE

Kampanyanın başlaması ile birlikte çok olumlu tepkilerin geldiğini belirten Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, bu kampanyayı başlatan gazete sahiplerine teşekkür ederek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiler.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!