Kırşehir kan gölüne döndü

Kırşehir kan gölüne döndü

FECİ KAZALAR ART ARDA GELDİ

Kırşehir kan gölüne döndü

Kırşehir´in Kaman ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Üç otobüsün devrilmesi sonunda 77 kişi yaralandı.

2 YOLCU TEKRAR YAŞAMA DÖNDÜ

Kırşehir yakınlarında, buzlanma nedeniyle kayarak kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada 7 kişi öldü, 4´ü ağır 22 kişi de yaralandı. Kazada ağır yaralanan 2 yolcunun duran kalplerinin, ambulansta ve hastanede yapılan müdahalelerle tekrar çalıştırıldığı açıklandı.

BUZLANMA NEDENİYLE YOLDAN ÇIKTI

Kaza, saat 09.30 sıralarında, Kırşehir- Ankara karayolunun Özbağ İlçesi Çuğun mevkiinde meydana geldi. Kırşehir´den Ankara yönüne giden 40 LE 121 plakalı yolcu otobüsü, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda bir anda kontrolden çıktı. Savrulan otobüs, şarampole devrildi.

6 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yolculardan 6´sı kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, tam bir can pazarı yaşandı. Kazada yaralanan 5´i ağır 23 kişi, Kırşehir´deki Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Ağır yaralılardan 1´i, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 KİŞİ SON ANDA HAYATA TUTUNDU

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı önce 9 olarak açıklanırken, kalbi duran 2 kişinin ambulansta ve hastanede yapılan müdahalelerle yeniden hayata döndürüldüğü açıklandı. 40 LE 121 plakalı otobüsün sürücüsünün ve kazada hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri henüz belirlenemedi.

KIRŞEHİR´DE 2 OTOBÜS DAHA DEVRİLDİ: 57 YARALI

Kırşehir´de sabah saatlerinde 7 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından 2 yolcu otobüsü daha devrildi. Kazalarda 5´i ağır 57 kişi yaralandı.

2 OTOBÜS YÜZ METRE ARAYLA DEVRİLDİ

Kırıkkale´den Kırşehir yönüne giden, İsmail Kalenderoğlu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Ersin Bilek´in kullandığı yolcu otobüsü, tipi ve buzlanma nedeniyle Kaman kavşağı yakınlarında yaklaşık 100 metre arayla refüje devrildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama