Kalleşler amaçlarına hiç zaman ulaşamayacak

Kalleşler amaçlarına hiç zaman ulaşamayacak

KALLEŞ VE ALÇAK BİR EYLEM

Kalleşler amaçlarına hiç zaman ulaşamayacak

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri´de meydana gelen patlama ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Kahpe güçler, şimdi de Kayseri´deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir? dedi.

KALLEŞ VE ALÇAK BİR EYLEM

Karabacak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kayseri´de sabah erken saatlerde çarşı iznine çıkan askerlerimizin bulunduğu otobüse yönelik yapılan kalleş terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri´deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir.?

EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR

?Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir. Türk milletinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ