Kalkınma ve büyümenin devamı için ?Evet?

Kalkınma ve büyümenin devamı için ?Evet?

TÜRKİYE´NİN BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORLAR

Kalkınma ve büyümenin devamı için ?Evet?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum çalışmalarına hafta sonunda da devam etti. Hafta sonunu Celal Bayar Parkında dinlenerek geçiren vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Akçay, 16 Nisan tarihinde Kırıkkale´den güçlü bir evet çıkması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

TÜRKİYE´NİN BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORLAR

Referandum çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, hafta sonunda da referandum çalışmalarına ara vermedi. Celal Bayar Parkında piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Mürsel Akçay, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliğini anlatarak halk oylaması için destek istedi. İl Başkan Yardımcıları Mustafa Kaplan, Hüseyin Ceylan ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Yaman´ın da Akçay´a eşlik ettiği ziyaretlerde, Akçay, 16 Nisan´da sandıktan güçlü bir evet çıkacağına inancının tam olduğunu dile getirdi. Türkiye´nin aleyhine çalışan terör örgütleri ve Türkiye´nin büyümesini istemeyen Avrupa ülkelerinin hayır için çalıştıklarına dikkat çeken Akçay, 16 Nisan´da sandıktan çıkacak evet kararının Türkiye´nin büyümesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

KASITLI ALGI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Celal Bayar Parkında vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Akçay, 16 Nisan´dan sonra Türkiye´de hükümet krizleri ile koalisyon kelimelerinin tarihe karışacağını ifade etti. Türkiye´nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrar ve güvenin devamlı hâkim olduğu bir ülke haline geleceğini ifade eden Akçay ?İstikrar ve güvenin hâkim olduğu bir Türkiye her alanda büyümeye devam edecektir. Halkımız 16 Nisan tarihinde ülkemizin ve milletimizin geleceğini oylayacak. Meseleyi tek parti ya da tek adam meselesine getirmek isteyenler, bu algıyı kasıtlı oluşturmaya çalışmaktadır. Mesele kişi ya da parti meselesi değildir. Mesele memleket meselesidir. Bu sebeple hem hayırcı terör örgütlerine hem de Türkiye karşıtı Avrupa hükümetlerine karşı sandıktan güçlü bir evet çıkmalıdır. İstikrar ve güven için, ülkemizin kalkınma ve büyümesinin devam etmesi için evet kararı verilmelidir? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız