Kalitenin adresi sizleri bekliyor

Kalitenin adresi sizleri bekliyor

Farklı mekânı ve hizmeti ile dikkatleri üzerine çeken Özgür Teras Cafe Ramazan ayında da yine farklı hizmetleri Kırıkkale halkına sunuyor. Toplu iftar yemekleri ile Kırıkkale halkına en iyi ve kaliteli hizmeti verdiklerini dile getiren İşletme Sahibi Alpe

RAMAZAN AYINDA FARKLI MÖNÜSÜ İLE ÖZGÜR TERAS CAFE HİZMETİNİZDE

Kalitenin adresi sizleri bekliyor

Farklı mekânı ve hizmeti ile dikkatleri üzerine çeken Özgür Teras Cafe Ramazan ayında da yine farklı hizmetleri Kırıkkale halkına sunuyor. Toplu iftar yemekleri ile Kırıkkale halkına en iyi ve kaliteli hizmeti verdiklerini dile getiren İşletme Sahibi Alper Özgü, farklı iftar mönüsü ile tüm Kırıkkale halkını beklediklerini ifade etti.

TOPLU YEMEK HİZMETİ

Açık hava ve ferah ortamı ile Kırıkkale halkına hizmet verdiklerini belirten Alper Özgü “İftarda canlı müzik eşliğinde vatandaşlarımız oruçlarını açabilecekler. İftardan da sonra da yine canlı müziğimiz devam edecek. Toplu yemekler için mekânımız oldukça uygun. Zengin iftar mönüsü ile Kırıkkale halkına en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yine bünyemizde hizmete sunduğumuz Özgür Unlu Mamullerinde bayramda tatlı yapma, pişirme imkanı da sunuyoruz” diye konuştu.

TATLI SİPARİŞLERİ

Gün geçtikçe Kırıkkale’ye kazandırdığı yatırımları ile dikkat çeken Alper Özgü, farklı hizmetler sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Özgür Unlu Mamulleri Tepebaşı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Özok Apartmanı Numara 49’da hizmete sunduklarını belirten Alper Özgü, toptan dağıtım yaptıklarını ve market, süpermarketlere kuru pasta, yaş pasta gibi hizmet sunduklarını belirtti. Özgü “Kendi ürettiğimiz tatlılarımız içinde toplu siparişler alıyoruz” dedi.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKÂN

Her geçen gün atılımlarına hız veren Özgür Teras Cafe işletmecisi Alper Özgü, herkese değil her kesime hizmet etmek için ellerinden geleni yapmaya devam etiklerini söyledi. Özgü Kırıkkale’de atılımlarımız ve girişimlerimiz her geçen gün devam edecek. Bünyemizde kattığımız Özgür Teras Cafe’de A’dan Z’ye yenilikler yaptık. Bu Ramazan ayında da yaptığımız farklı yenilikler ile en çok tercih edilen bir mekan olacağız” dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü