Kalite ve şıklığın adresi Cassa açıldı

Kalite ve şıklığın adresi Cassa açıldı

ŞIKLIĞIN ADRESİ KIRKKALE´DE

Kalite ve şıklığın adresi Cassa açıldı

Ayakkabıda şıklık ve kaliteyi görmek isteyenlerin yeni gözdesi olacak Cassa Ayakkabı-Çanta mağazası, Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde. Mağazada açılışa özel indirimler oldu, vatandaşlar mağazaya akın etti.

BİRBİRİNDEN ŞIK ÇANTALAR

Erkek ve bayanların konsept yapması amacıyla Cassa Ayakkabı-Çanta mağazası, Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Bünyesinde birbirinden çeşit erkek ve bayan ayakkabılarının bulunduğu mağazada, bayanların dikkatini çekecek kol çantaları de yer alıyor.

HAYIRLI OLSUN

Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 37/A Vakıfbank Karşısına açılan mağazada açılışa özel indirimlerde yer aldı. İndirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, kaliteyi ve şıklığı bir arada görmenin duygusunu yaşadı. İşletme yetkililerinden M. Mesut Akçadoğan ve Engin Koç, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilendi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kırıkkale´ye böyle bir işletmeyi kazandırmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Akçadoğan ve Koç, ?Hem ilimizin ekonomisine sağladığımız istihdamla birlikte katkı sağlamak hem de Kırıkkale halkına kaliteli ürünleri uygun fiyata onlarla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederiz? dediler.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı