Kalite ve konforun adresi ?NASA Gold?

Kalite ve konforun adresi ?NASA Gold?

5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİYLE DİKKAT ÇEKEN NASA GOLD OTEL KIRIKKALE´NİN GURURU OLACAK

5 YILDIZLI OTEL KONSEPTİYLE DİKKAT ÇEKEN NASA GOLD OTEL KIRIKKALE´NİN GURURU OLACAK

Kalite ve konforun adresi ?NASA Gold?

Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde hizmet veren NASA Gold Hotel&Spa merkezinin resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. NASA Group Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit Yıldırım, Kırıkkale´ye hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

YENİ BİR KONSEPT GETİRİYORUZ

Kırıkkale´de otelcilik anlayışına yeni bir konsept getirmeye çalışan NASA Gold Hotel&Spa Merkezi´nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Kırıkkale´nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan otel sorununu tek başına üstlenecek kadar donanımlı olan NASA Gold Hotel&Spa Merkezi kentte ki ve çevre illerden gelen misafirlerini konuk etmeye hazırlanıyor.  NASA Group Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhamit Yıldırım, Kırıkkale´ye hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.  Ekonomik sıkıntıların olduğunu bu dönemde böyle bir yeri açmanın kendileri için önemli olduğunu ve sorumluluk bilinciyle hizmet verdiklerini belirten Yıldırım, Kırıkkale´ye yeni bir otel konsepti getirdiklerini bildirdi.

ALLAH NASİP ETTİ

Yıldırım, ?Allah nasip etti Kırıkkale´de bir otel sahibi olduk. Biz Kırıkkale için yanıp tutuşan bir gurup değildik. Belli nedenlerden dolayı Kırıkkale´ye geldik. Aldığımızda bir harabeyi devraldık ama ciddi bir yatırım ile otelimizi 5 yıldız konseptine getirdik. Bu bizim gurup için yeterli değil bünyemizde Kıbrıs´ta 7, İstanbul´da 5 yıldız olmak üzere iki otelimiz daha var. Otelcilik sektöründe üst segmentte hizmet veriyoruz. Asıl mesleğimiz uluslararası finans işini yapıyoruz. Büyük Holdinglere, şirketlere ve projelere destek sağlıyoruz.?

HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

?Kırıkkale şehir merkezini Yahşihan gibi yapmamız gerekecek. Öğrenciyi kovma zihniyetini artık yok etmemiz gerekecek. Genelde büyükşehirlerde bu işi yaptık. Bizim hakkımızda bazı dedikodular çıktı. Bizim şirketimizden ve bizim ailemizden haram lokma geçmez. Kimsenin malı kimseye yar olmaz. Biz alnımızın akıyla geldik Kırıkkale´de bakın 3 yıldızlı ve 5 yıldızlı otellerimiz olacak. Yeni otelimiz için ayırdığımız bir bütçe var bunu da burada ilk defa sizlere açıklıyorum 25 Milyon Euro civarında. Benim için şehrin gelişmesi önemlidir. Amacımız Kırıkkale milliyetçiliğini ön planda tutarak, birlikte kalkındırmaktır. Uluslararası finans profesörü. Finans anlamında Türkiye´deki sayılı insanlardandır? dedi.

EKONOMİYE KATKI SAĞLADILAR

İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara´da yaptığı açıklamada Kırıkkale´ye böyle bir güzel otel konseptiyle hizmet veren herkese teşekkür etti. Çaykara, Kırıkkale´de böyle bir otel eksikliğinin olduğunu ve bu konuda sorunun çözülmesi için çalışıldığını bildirdi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, kente destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, ekonomiye destek olmaları gerektiğini ve yeni açılan işyerlerine destek olmaları gerektiğini kaydetti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı